Izrada cvetnih aranžmana

Kompanija Drnda Internacional u sklopu svoje firme ima i proizvodnju cvetnih aranžmana i venaca od prirodnog cveća. Nudimo širok izbor aranžmana i venaca za sahrane kao što su: suze, venci, buketi za krst, suza za sanduk, kao i sveže cveće koje se prodaje u našoj cvećari.

Smrt voljene osobe je najveći gubitak koji ćemo ikada doživeti. Najteže životno iskustvo prati neopisiva tuga koju ništa ne može da nadokandi. Ipak, mali znaci pažnje mogu da vam pomognu u trenucima najvećeg bola. Upravo takvu moć imaju cvetni aranžamani.

Od davnina cveće za sahrane donosi najdublje emocije. Ono govori umesto nas kada reči zataje, a srce se stegne. Ovim svojevrsnim simbolom pokazujete ljubav prema preminulom, a poštovanje njegovoj porodici. Imajući u vidu koliki značaj ima cveće ne čudi što njegovom odabiru posvećujemo posebnu pažnju.

CVEĆE ZA SAHRANE

Cveće za sahrane naše spretne aranžerke izrađuju po vašem zahtevu ili možete kod nas u cvećari izabrati jedan od cvetnih aranžmana koji vam se najviše dopadne. U ponudu naše cvećare su cveće i venci za sahrane, suze za sanduk, buketi za krstove. Korimo samo sveže cveće posebno odabrano i sortirano kako bi vam izbor bio lak. Tu je  cveća poput ruža, kala, karanfila hrizantema.

Mi ćemo vam pomoći da osmislite najlepši cvetni aranžman kako bi odali posledni pozdrav voljenoj osobi.

Cvetne aranžmane i vence prilagođavamo prema vašim željama. Posetite nas ili poručite pozivom na broj +381 63 15 32 202

Veliki izbor cveća, aranžmana i venaca za sahrane

Dozvolite da za vas izradimo cvetni aranžman ili venac za sahranu kako biste mogli izraziti saučešće na trajan način.

srca-3 (1)
srca-2 (1)
krst3 (1)
venac-37 (1)