0631532202

Viber

0631532202

whatsapp

0631532202

Pozovite

Меѓународни погребни услуги и превоз на починатиот

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

Превоз на починат од Македонија


„Смртта, секако, не е неуспех. Смртта е нормална. Смртта можеби е наш непријател, но исто така е природен дел од постоењето.“

Овие мудри зборови се на Атул Гаванде, еминентен хирург, научник и истражувач од областа на јавното здравство. Пораката е јасна – ние мораме да се помириме со сопствената и со туѓата минливост, без оглед на тоа колку е тоа болно. Знаеме дека и во најтешките моменти е потребен сигурен сојузник, па затоа ние сме тука за Вас.

Ние обезбедуваме превоз на починат од Македонија, како и од останатите земји надвор од Србија, а во сето ова, нашиот приоритет е да ги почитуваме сите Вашите барања.


Превоз на починат од Македонија

Drnda International успешно работи од 1994 година благодарение на професионалниот и внимателен пристап во овие тешки моменти. За ова сведочат големиот број на нашите задоволни клиенти, како и нивните препораки. Нашиот персонал е максимално внимателен и сигурен и секогаш е подготвен да Ви помогне во овие тешки моменти.

Имајќи предвид дека многу наши луѓе престојуваат во Македонија, многу од нив се наоѓаат во безнадежна ситуација кога ќе им се случи смртен случај. Скршени од болка, не знаат кому да му се обратат за помош. Се надеваме дека барем малку ќе им олесниме, затоа што секогаш можат да сметаат на нас. Една од нашите услуги е и превоз на починат од Македонија. Со нас знаејќи можете да бидете спокојни знаејќи дека Вашите најблиски безбедно ќе стигнат до својата последна дестинација.

Ние веруваме дека многу значи, кога можете да се потпрете на некој кој поминал низ истото како Вас, и изгубил некое драго лице надвор од својата татковина. Со тоа што ќе не изберете нас, Вие сте сосема сигурни дека некој навистина Ве разбрал и дека ќе Ве испочитува Вас, како и последната волја на починатото лице.

Средување на документацијата


Знаеме дека административните обврски се последна работа за која можете да размислувате во најтешките моменти, затоа сме тука да Ве ослободиме од тие непотребни грижи. Ние наместо Вас ќе извршиме собирање документацијата којашто е неопходна за превоз на починат од Македонија како и од останатите земји.

Листата со потребната документација можете да најдете на нашата веб страница, а за сите дополнителни информации можете да ни се обратите по е-пошта или телефон кои исто така можете да ги најдете на нашата веб страница.

Сакаме да нагласиме дека ние немаме соработници и дека нашите претставници доаѓаат исклучиво на домашната адреса. Oва е важно да го знаете за да не бидете измамени, затоа што постојат поединци кои ги злоупотребуваат нашиот бренд и вашиот недостаток на информации, и само со заеднички сили можеме да им застанеме на патот.

Голем возен парк


Ние поседуваме флота од најсовремени возила што ги користиме за превоз на починатиот од Македонија. Со нас немате никаква грижа што се однесува до транспортот, затоа што сите наши возила се проверени, во добра состојба и подготвени за пат во странство.

Ние сме Ви на располагање 24 часа на ден во текот на целата недела, бидејќи сме свесни за тоа колку е загубата непредвидлива и затоа секогаш сме тука за да Ви помогнеме. Смртта не бира време, па затоа е важно да имаме сигурен партнер, ние постојано се трудиме да бидеме подготвени за да можеме да ги задоволиме сите Ваши желби и потреби.

Дозволете ни да бидеме Ваш избор и да Ви го олесниме испраќањето на најдрагите во вечноста.

 

Зошто да се избере погребот на Дрнда Интернационал?

Ние сме тука за вас во секое време 24/7 дена во неделата

Флота за домови на погреби
Дрнда Интернационал

Погребни услуги Дрнда Интернеционал има околу 20 патнички возила. Сите возила се климатизирани и комплетно опремени за нивната намена. Поради основните контроли обезбедени од странски земји и Европската унија, потребно е редовно да се вршат инспекции и ригорозни внатрешни контроли на техничката исправност и естетските услови.

prevoz pokojnika pogrebno drnda srbija