Logo drnda

O nama

Prvi koraci nastanka firme Pogrebne usluge Drnda Internacional nastali su boraveći na privremenom radu u dalekoj Nemačkoj gde smo bili u prilici da organizujemo prevoz i sahranu nama drage preminule osobe u otadžbini.

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Odmah po pozivu naša savremena vozila krenuće na dogovorenu lokaciju u bilo koji grad u Srbiji ili zemlju u Evropi.

Katalog pogrebne opreme

Drnda Internacional vam pruža različite modele pogrebnih sanduka, garnitura, krstova i piramida, nadgrobnih obeležja...

oprema

KATALOG POGREBNE OPREME

Drnda Internacional vam pruža različite modele pogrebnih sanduka, garnitura, krstova i piramida, nadgrobnih obeležja, crne trikotaže, cvetne aranžmane, ikebane za sanduke, vence, čitulje i svu drugu potrebnu pogrebnu opremu. Posetite nas u jednoj od naših prodavnica pogrebne opreme kako bi se o svemu dogovorili i napravili pravi izbor za sahranu vaše voljene osobe.Drnda Internacional u svojoj ponudi imam najveći izbor pogrebne opreme i sve što vam je potrebno za opremanje pokojnika i sahranu. U našim prodavnicama pogrebne opreme možete pornaći veliki izbor pogrebne opreme na jednom mestu. U našim prodavnicama možete pronaći pogrebnu opremu raličitog opsega cena. Sama cena pogrebne opreme zavisiće od vašeg izbora, a naši zaposleni su tu da vam pruže svu pomoć prilikom izbora pogrebne opreme.Naš katalog pogrebne opreme možete pogledati na našem sajtu i na taj način pronaći sve što vam je potrebno za opremanje pokojnika i sahranu.

Pročitajte više

50+

Prevoz pokojnika iz 50 zemalja Evrope, u bilo kojem trenutku uz svu prateću dokumentaciju potrebnu za transport i sahranu.

40+

Preko 40 savremeno opremljenih vozila za prevoz pokojnika kako u zemlji tako i iz inostranstva spremih za polazak odmah po pozivu.

53+

U kompaniji Drnda Internacional zaposleno je 53 ljudi koji već dugi niz godina profesionalno obavljaju sve oko sahrane i prevoza pokojnika.

29+

Već 29 godina iskustva u prevozu pokojnika kako u Srbiji tako i u inostranstvu, kao i u nabavci potrebne dokumentacije i opreme za sahranu pokojnika.
pogrebno Drnda Internacional

Zašto izabrati pogrebno Drnda Internacional?

24H SMO DOSTUPNI

Drnda Internacional zna koliko je važno da u teškom momentu odmah imate na koga da se oslonite sa punim poverenjem.

01

HITNI DOLASCI PO POZIVU

Odmah po pozivu naša savremena vozila krenuće na dogovorenu lokaciju u bilo koji grad u Srbiji ili zemlju u Evropi.

02

PROFESIONALNI VOZAČI

Vozači kompanije Drnda Internacional su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnom prevozu pokojnika.

03

SAVREMENA VOZILA

Savremeni vozni park sa preko 20 vozila koja su izrađena po evropskim standardima i spremna za polazak u bilo kom momentu.

04

SREĐIVANJE DOKUMENTACIJE

U teškim momentima mi smo uz vas tako da ćemo potpuno preuzeti sređivanje kompletne dokumentacije za sahranu pokojnika.

05

POGREBNA OPREMA

Drnda Internacional vam može ponuditi kompletnu pogrebnu opremu, crnu trikotažu kao i cvetne aranžmane i to sve na jednom mestu.

06