Istorijat kompanije Drnda Internacional

Prvi koraci nastanka kompanije Drnda Internacional nastali su dok je osnivač Radiša Mihajlović boravio na privremenom radu u dalekoj Nemačkoj i gde je bio u prilici da organizuje prevoz i sahranu drage preminule osobe u otadžbinu.  Iznevereni i slomljeni tugom, naišli smo na naizgled nerešive probleme, od izbora opreme, nalaženja prevoza, pripreme dokumenata za transport, do samog čina sahrane.

Upravo te teškoće su podstakle su ga da sebe pronađe u ovoj vrsti posla i da svojim angažovanjem, brojnim korisnicima usluga pomogne u veoma teškim trenucima. Kao i kod svih uspešnih kompanija prvi koraci su bili teški, prepuni izazova i nesigurnosti. Međutim, svojim radom, trudom i požertvovanjem iz godine u godinu kompanija Drnda Internacional se polako uzdizala i dopunjavala svoj vozni park. Kvalitet ali i sigurnost u tim teškim momentima je prepoznata i naše angažovanje je počelo ne samo u Nemačkoj već smo se našli u teškim momentima našim ljudima koji su morali da transportuju pokojnika iz Švedske, Norveške, Rusije i ostalih evropskih zemalja.

Drnda Internacional je sada kompanija koja zapošljava 50 radnika i naš vozni park se sastoji od preko 40 modernih Mercedes vozila koja su spremna u svakom trenutku da krenu na odredište. Ono što je važno to je da se u bilo kojem momentu bar 6 vozila nalazi na lokacijama u Evropi što nam pruža priliku da u najkraćem roku, po pozivu porodice, budemo na bilo kojoj lokaciji.

Drnda Internacional Vaša ruka podrške i utehe

Danas, kada se osvrnemo unazad mi smo ponosni, jer vidimo da smo poštujući tradiciju kompanije dugu skoro 30 godina, negujući kompanijski kodeks, izrasli u savremenu firmu čije poslovanje se prostire ne samo u Evropi već i na ostalim kontinentima jer smo u mogućnosti da organizujemo prevoz pokojnika i sređivanje dokumentacije sa bilo kog kontinenta.

Kao porodično pogrebno poduzeće, izuzetni poštujemo žalost porodice, kroz koji prolazi u tim teškim trenucima. Pogrebne usluge ispunjavamo kao Vaši prijatelji i ruka utehe i podrške.

Mnogi su nam pružili poverenje

Međunarodni prevoz pokojnika iz svih zemalja Evrope u Srbiju sa savremenim potpuno opremljenim novim vozilima.

Sređivanje kompletne dokumentacije za transport pokojnika i sahranu na željenoj lokaciji.

Najveći izbor sanduka, pokrova, cvetnih aranžmana i venaca na jednom mestu prilagođenih vašem budžetu.

Istorijat kroz fotografiju