Telefon pogrebne službe
 

Telefon pogrebne službe predstavlja prvi korak u organizovanju sahrane.

Ma koliko bili svesni da je smrt prirodni tok života, nikada nećemo biti spremni na gubitak bliske osobe. Saznanje da više nećemo videti milo lice i čuti dobro poznati glas stvara neizmernu bol. Bol, koja se ni sa čim ne može porediti i koja nikada neće utihnuti.

Kada odu nama dragi ljudi ostave za sobom trag koji nas svakim danom podseća na ljubav, pažnju i sreću koje smo zajedno delili. Ujedno, uči nas kako da živimo jedan novi život – sa tugom u srcu i glavom punom uspomena.

Međutim, ono što najteže pada jeste priprema dostojanstvenog ispraćaja. Dok pokušavamo da shvatimo šta nam se desilo moramo pronaći snage da se oprostimo. U tim trenucima neophodno je da imamo podršku ne samo bliskih prijatelja i rođaka, već i profesionalaca koji će nam pomoći u organizovanju pogreba.

Telefon pogrebne službe je dostupan u svakom trenutku

Niko ne želi do dođe u situaciju da mu zatreba telefon pogrebne službe. Taj broj pozivamo kada je našu porodicu zadesila najveća tragedija u životu. Zbog toga je veoma važno da pogrebne usluge glavni akcenat stave na prvi kontakt sa klijentima.

Telefon pogrebne službe

Smrt može nastupiti bilo kada u toku dana. U skladu sa tim pogrebna preduzeća nemaju klasično radno vreme od 9 do 5.

Telefon pogrebne službe Drnda Internacional klijentima je otvoren svih 24 časa, 7 dana u nedelji. To znači da mogu uputiti poziv čim dođe do nemilog događaja. Naš stručni tim je spreman da prihvati ove pozive, te odmah nakon prijema započinje organizovanje transporta i pripreme za sahranu.

Efikasnost i brzina odziva na poziv naročito su značajni kada je smrt nastupila u inostranstvu. Brojni administrativni propisi koji moraju biti ispunjeni, kao i vremensko ograničenje za transport pokojnika iz inostranstva zahtevaju najviši nivo znanja i iskustva. Upravo je kompanija Drnda Internacional poznata u ovoj oblasti.

Najbolja pogrebna oprema

Nakon što ste dobili telefon pogrebne službe sledi izbor pogrebne opreme. Bez obzira odakle vi i vaša porodica potičete i koje ste vere Drnda Internacional će uvažiti sve vaše želje i običaje.

U bogatoj ponudi pogrebne opreme nalaze se kovčezi različitih vrsta i dimenzija. Napravljeni su od najkvalitetnijeg drveta, kao što su hrast, bukva, trešnja, jasen i topola. Dok vrhunski sjaj ukrasnih dodataka naglašava njihovu boju.

Uz njih dolazi i tekstilna oprema – pokrov i garnitura. Izrađena je od najfinijeg tafta, brokata i satena u zlatnoj, šampanj, beloj, crvenoj i braon boji.

Ukoliko se porodica odluči na kremiranje, pogrebna oprema Drnda Internacional obuhvata i veliki izbor urni. Takođe, u skladu sa veroispovešću na raspolaganju su i nadgrobna obeležja. Odnosno, krstovi za pravoslavne i katoličke vernike, a bašluk u vidu piramide za muslimane.

Tradicija izrade cvetnih aranžmana za sahrane

Cveće je važan deo svake sahrane. Poput svojevrsnih reči utehe, ono prenosi iskreno saučešće. Ujedno, čini znak poštovanja prema preminuloj osobi.

Telefon pogrebne službe

Venci su tradicionalni cvetni aranžmani za sahrane. Zbog izuzetne simbolike koriste se od davnina. Mada sve češće se za sanduke izrađuju ikabene. Svojim raskošnim dizajnom i nežnom formom cvetova predstavljaju, zapravo, jedinstveni poslednji pozdrav porodice voljenoj osobi.

Pored venaca i ikebana, cvetni aranžmani mogu biti izrađeni i u obliku srca, krstova, korpi…

Više od 3 decenije, pogrebno preduzeće Drnda Internacional je verni oslonac u najtežim trenucima. Najviši nivo usluga po svetskim standardima i vrhunski kvalitet prepoznali su brojni klijenti, poverivši nam organizovanje pogreba svojih najmilijih.

Stojimo vam na raspologanju non-stop na brojevima telefona: +381 12 532 202 i +381 63 15 32 202.