Ako već morate da birate, birajte najbolje.

pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik

+436767425897

AUSTRIJA

+491727167408

NEMAČKA

+41797379442

ŠVAJCARSKA

Medjunarodni prevoz pokojnika

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

Međunarodni prevoz pokojnika

Medjunarodni prevoz pokojnika zahteva posebnu proceduru.
Smrt drage osobe predstavlja veliki šok. U prvim trenucima nakon primljene vesti deluje kao da se ceo naš svet ruši. Onda osećaj neverice postepeno zamenjuje neopisiva bol. I dok tražimo razloge i objašnjenja ređaju se pitanja šta dalje i kako se nositi sa tugom.
Mnogi ističu da je osećaj praznine veći kada su naši najmiliji preminuli u inostranstvu, daleko od svoje domovine, daleko od porodice i starih prijatelja. Čini se da zbog daljine nismo stigli da provedemo dovoljno vremena sa njima i da im pokažemo koliko nam znače.
Važno je znati da udaljenost nije prepreka, i da će preminula osoba biti sahranjena u rodnom mestu. U tom slučaju prvi korak u organizovanju sahrane jeste međunarodni prevoz pokojnika.

Medjunarodni prevoz pokojnika zahteva angažovanje profesionalaca

Bez obzira da li je smrt u inostranstvu nastupila nakon teške bolesti ili, pak, iznenada na godišnjem odmoru, procedura oko sahrane je složenija.

Sami nikako nećete moći da pribavite potrebnu dokumentaciju, a nemate ni uslove da u sopstevnoj režiji organizujete međunarodni prevoz pokojnika. Neophodno je angažovanje proverene kompanije.

Pogrebne usluge Drnda Internacional imaju višedecenijsko iskustvo u pružanju svih vrsta usluga, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Profesionalni tim kompanije svojom ljubaznošću i razumevanjem stoji vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

S obzirom da su specijalizovani za prevoz pokojnika iz inostranstva, poznaju sve potrebne propise. Samim tim čitav posao će se obaviti u najkraćem mogućem roku.

Takođe, omogućiće vam da prođete kroz sve nepoznanice kada su običaji u Srbiji za sahrane u pitanju. Kao i pitanje izbora cveća, celokupne opreme za ispraćaj pokojnika, umrlica i čitulja u novinama.

Međunarodni prevoz pokojnika

Medjunarodni prevoz pokojnika se vrši uz prethodno izdatu sprovodnicu

Da bi se obavio prevoz pokojnika za Srbiju, potrebno je prikupiti određenu dokumentaciju.
Rodbina preminulog je dužna da dostavi pasoš preminule osobe, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige venčanih i potvrdu o grobnom mestu gde će se izvršiti sahrana.
Kompanija za medjunarodni prevoz pokojnika obezbeđuje: izveštaj lekara o uzroku smrti, izvod iz matične knjige umrlih, potvrdu sanitarne inspekcije o bezbednosti sanduka, sprovodnicu za transport.

Medjunarodni prevoz pokojnika vrši se posebnim vozilima

S obzirom da prevoz pokojnika iz Evrope do mesta gde će biti sahranjen podrazumeva višečasovni put, vozni park je posebno prilagođen dugoj vožnji.
Naime, medjunarodni prevoz pokojnika se vrši u klimatizovanim pogrebnim vozilima. Pored redovnih tehničkih pregleda, ona podležu i kontrolama nadležnih inspekcija. Tom prilikom se proverava da li zadovoljavaju propisane standarde za prevoz preminulih.
Upravo je kompanija Drnda Internacional vodeća u pružanju ovih usluga. Sigurna, moderna, luksuzna vozila i iskusni vozači sa lakoćom prelaze velike relacije pri različitim vremenskim uslovima. Tako da je zagarantovano poštovanje svih termina oko sahrane.Međunarodni prevoz pokojnika
Drnda Internacional je najbolji izbor za vaše najvoljenije. Jer mi smo najsigurniji oslonac za vas i vašu porodicu u najtežnim životnim trenucima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Popularni blogovi

prevoz pokojnika iz španije

Prevoz pokojnika iz Španije

Prevoz pokojnika iz Španije je složeni posao koji zahteva angažovanje profesionalaca. Na jugu Evrope, tačnije na Pirinejskom poluostrvu i na dva arhipelaga, Balearska ostrva u

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje imaju dugu tradiciju u pogrebnim običajima mnogih naroda. Pojavile su se u bronzanom dobu u vidu grubih krčaga. Da bi se vremenom

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije zahteva posebnu proceduru. Sicilija je najveće ostrvo u Sredozemnom moru sa površinom od 25.709 km², a od kopna je odvojeno Mesinskim