Proslava jubileja pogrebnog preduzeća Drnda Internacional

Proslava jubileja pogrebnog preduzeća Drnda Internacional

Proslava jubileja pogrebnog preduzeća Drnda Internacional

Proslava jubileja pogrebnog preduzeća Drnda Internacional obeležava 25 godina postojanja, biće upriličena 2. novembra u restoranu „Vitez“. Ujedno, 3. „Grobarijada“ u Požarevcu je najbolji način da osnivač čuvene kompanije, Radiša Mihajlović označi zasluženi odlazak u penziju.

Sve je počelo davne 1994. godine kada je tokom privremenog boravka u Nemačkoj gospodina Mihajlovića zadesila smrt najboljeg prijatelja. Pa je morao sam da organizuje prevoz pokojnika za Srbiju. Suočivši se tada sa brojnim komplikacijama, ali i izdacima rešio je da otvori preduzeće za pogrebne usluge kako bi pomogao ljudima u najtežim trenucima.

Vremenom, Drnda Internacional je postao poznat i po svojim poslovnim proslavama. Tako je u čast 2 decenije rada pre 5 godina organizovana proslava jubileja o kojoj se i danas priča. U skladu sa sloganom “Dobro nam došli, Topalovići“ služena su jela iz poznatog domaćeg filma. Te su gosti mogli da probaju „Lakijevo predjelo“, „Pantelijino pečenje“, „Mirkovu supa“, „Kristininu salatu“, „Đankin roštilj“ i „Bilijev desert“. Vrhunac svečanosti stigao je u vidu torte koje je predstavljala slatku „kopiju“ mrtvačkog sanduka.

Imajući u vidu kakav je spektakl donela prošla proslava jubileja, ne čudi što domaće i strane zvanice sa nestrpljenjem očekuju da vide šta je im je ove godine pripremio Drnda Internacional.

Proslava Drnda

Proslava jubileja pogrebnog preduzeća Drnda – sinonim za kvalitet koji traje

Od male porodične firme, tokom godina Drnda Internacional je postao prepoznatljivi brend. A zahvaljujući izuzetnoj brizi i posvećenosti stručnog tima, kao i vrhunskim uslugama proglašen je za najbolje pogrebno preduzeće ne samo u našoj zemlji, već u regionu.

Kovčezi su najvažniji deo kada je u pitanju oprema za ispraćaj pokojnika. Pa Drnda Internacional u svojoj bogatoj ponudi ima najraznovrsnije modele. Svaki od njih karakteriše ekskluzivni kvalitet, visoki sjaj i elegantni ukrasi. Osim standardnih pravougaonih, tu su i trapezoidni, kao i poluzatvoreni modeli.

Pored sanduka, asortiman pogrebne opreme obuhvataju i pokrovi od najfinijeg tafta, brokata i satena u zlatnim, šampanj, belom, braon, plavim i crvenim tonovima.

S obzirom da u Srbiji žive ljudi različitih vera i kultura, pogrebno preduzeće Drnda Internacional posebnu pažnju posvećuje svakom obeležju kako bi organizovala dostojanstveni ispraćaj pokojnika. Ovakvom profesionalnošću, kao i konstantnim usavršavanjem, svakodnevno opravdava poverenje svojih klijenata.

Drnda Internacional sinonim za kvalitet koji traje

Proslava jubileja predstavlja spoj tradicije i modernog poslovanja

Prevoz pokojnika iz inostranstva je usluga po kojoj se kompanija Drnda Internacional izdvaja od drugih. Upravo će proslava jubileja predstaviti kako su se u davna vremena prevozili pokojnici, a kako se to čini u savremenom dobu. Te će goste ispred restorana “dočekati” rakošna kočija i moderni Mercedes, koji je oficijelno pogrebno vozilo kompanije.

Naime, vozni park Drnda Internacional broji preko 20 luksuznih vozila. Sva vozila su klimatizovana i opremljena specijalnom opremom koja odgovara svetskim standardima. Takođe, poseduju odgovarajuće dozvole kojima se potvrđuje da su atestirana i potpuno prilagođena datom transportu. Tako da je međunarodni prevoz pokojnika u njima siguran i brz.

Drnda Internacional poštuje običaje u Srbiji

Svaki kraj Srbije ima svoje običaje za sahrane. Te kompletne pogrebne usluge kompanije Drnda Internacional obuhvataju i posebne zahteve klijenata, kao što su govor i muzika za sahrane.

Istovremeno, u prodajnim objektima pogrebnog preduzeća pronaći ćete razne predmete koji su namenjeni za ispraćaj pokojnika. Počev od imitacija zlatnih burmi i prstenja, naušnica, ogrlica i satova, preko stvari za ličnu higijenu, pa do kišobrana i šešira. A možete poručiti i ikebane za sanduke, vence i suze za sahrane, jer Drnda Internacional misli o svakom detalju u organizovanju sahrane.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite odmah!
error: Sadržaj zaštićen od daljeg kopiranja