Kako odabrati pogrebno preduzeće?

Kako odabrati pogrebno preduzeće?

Kako odabrati pogrebno preduzeće?

Pogrebno preduzeće pruža čitav niz usluga vezanih za organizovanje sahrana.

Smrt roditelja, voljene osobe ili dragih prijatelja predstavlja neopisiv šok. Bez obzira da li je vest došla iznenada ili smo već duže vreme bili svesni da je rastanak blizu, čini se da se u samo jednom trenutku srušio čitav svet. Zauvek je zatvorila oči osoba bez koje ne možemo da zamislimo naš život. Ostavila nas je da se sami borimo sa nedaćama učeći da je gubitak voljene osobe gubitak sa kojim se treba nositi.

Iako svi znamo da je život jedan magični put koji ima kraj, retko ko se za života pobrinuo za svoje večno prebivalište. Tako da nakon smrti, porodica pokojnika mora da donese brojne odluke za sprovod – počev od grobnog mesta, preko opreme za ispraćaj, pa do cveća. U ovom tužnom poslu veliku pomoć može da vam pruži pogrebno preduzeće.

Pogrebno preduzeće se razvilo u 19. veku

Sve do sredine 19. veka sahrane su organizovale same porodice. Međutim, Građanski rat je doprineo da balsamovanje postane neophodno, kako bi najbliži mogli dostojanstveno da se oproste od stradalog.

Iz ove potrebe razvila se ideja pružanja i drugih usluga. Odnosno, pojavilo se pogrebno preduzeće kao posebni deo privrede.

S obzirom da je danas ova delatnost široko rasprostranjena, Drnda Internacional vas savetujete kako da odaberete pogrebno preduzeće

Pogrebno preduzeće sa iskustvom

Kako je potrebno u kratkom roku pronaći odgovarajuće pogrebno preduzeće, preporuke prijatelja i rođaka su najbolje rešenje. Iako svi posmatraju finansijsku stranu, u ovoj situaciji je veoma bitno da profesionalni tim ima znanje i iskustvo kako bi svaki detalj bio dobro organizovan. Jer, uz tugu i bol koje osećate nikako vam nije potreban dodatni stres oko niza administrativnih i organizacijskih poslova.

Pogrebno preduzeće

Upravo Drnda Internacional može da se pohvali postojanjem preko 2 decenije. Dugogodišnji rad se temelji na pružanju pogrebnih usluga najvišeg kvaliteta i ispunjenju svih zahteva klijenata. Dok stečeni ugled u zemlji i inostranstvu ovo pogrebno preuzeće dalje razvija prateći svetske trendove.

Pogrebno preduzeće je oslonac u najtežim životnim trenucima

Organizovanje sprovoda je delikatan posao, a bitnu ulogu u njemu imaju radnici pogrebnog preduzeća. Oni su potreban oslonac i proveren partner sa kojima ožalošćeni dele patnju i bol koja ih je pogodila. Pa je važno da osobe koje se bave pogrebnim uslugama budu pune razumevanja i topline.

Drnda Internacional je svesna težine koju svako od nas nosi prilikom gubitka. Profesionalni tim krasi ne samo stručnost i brzina, već i izuzetna briga i saosećajnost. Njima možete poveriti sređivanje dokumentacije, štampanje umrlica, kao i svu opremu za ispraćaj pokojnika i cveće za sahrane.

Zapravo, celokupnim svojim uslugama kompanija se trudi da vam olakša bol kako biste se na najprikladniji način oprostili od vaših voljenih, a ujedno vodi računa da svi običaji u Srbiji budu ispoštovani.

Pogrebno preduzeće koje vrši medjunarodni prevoz pokojnika

Ukoliko je smrt nastupila u inostranstvu, procedura oko sahrane je komplikovanija.

Ne samo da nećete moći samostalno da pribavite neophodnu dokumentaciju za prevoz pokojnika za Srbiju, već ni sam transport nećete moći da obavite u sopstvenoj režiji. Zbog toga angažovano pogrebno preduzeće mora da ima iskustva i u ovoj oblasti.

Pogrebno preduzeće

Drnda Internacional je specijalizovana za prevoz pokojnika iz inostranstva. Polazeći od poznavanja svih propisa za pribavljanje sprovodnice, preko proverenih vozača, pa do luksuznih, klimatizovanih vozila – garancija su da će i ovaj posao biti obavljen u najkraćem mogućem roku. A o kvalitetu naših usluga govori veliki broj zadovoljnih klijenata.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozovite odmah!