Kompletne pogrebne usluge
Kompletne pogrebne usluge obuhvataju svaki deo vezan za organizovanje sahrana.

Gubitak drage osobe je najteža stvar sa kojom se moramo suočiti jednom u životu. Gotovo je nemoguće opisati bol koju tada osećamo. Boli svest da više nikada nećemo videti milo lice. Nikada nećemo moći da podelimo najradosnije trenutke. Bole neizgovorene reči kojima bismo pokazili koliko nam znači. Zapravo, boli svaki deo našeg tela koji pokušava da shvati da nas je zadesila smrt roditelja ili bračnog partnera.

Iako shvatamo da je gubitak voljene osobe gubitak sa kojim se treba nositi, praznina koja nas ispunjava poručuje da više ništa neće biti isto. Čak i kada prođu godine, melodija omiljene pesme, dobro poznati miris ili citat probudiće uspomene. Sa tugom u srcu podsetiće nas na neka srećnija vremena kada smo bili na okupu.

Sećanje na preminulog pokazaćemo i na sam dan sahrane, poštujući njegove želje. Da biste na dostojanstven način odali poslednji pozdrav najbližem, pogrebno preduzeće Drnda Internacional vam objašnjava šta obuhvataju kompletne pogrebne usluge.

Kompletne pogrebne usluge omogućavaju naknadu troškova

Prvi korak u pripremi sahrane jeste pribavljanje dokumentacije.

Potvrdu o smrti izdaje mrtvozornik ili lekar ako je smrt nastupila u bolnici. Na osnovu nje može se odrediti mesto i dan pogreba.

Kompletne pogrebne usluge

S obzirom da je administrativni deo obiman, a more se obaviti u najkraćem roku, preporučljivo je da ovaj korak prepustite stručnjacima. Ujedno, ovlašćeno pogrebno preduzeće može vam pomoći da refundirate troškova sahrane.

Naime, prema Zakonu o penzijsko-invalidskom osiguranju, Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje propisuje odgovarajuće umanjenje. U tom slučaju neophodno je priložiti penzioni ček, izvod iz matične knjige umrlih, fotokopiju lične karte preminulog i podsnosioca i račun kompletne pogrebne usluge.

Pored refundacije troškova, Drnda Internacional svojim klijentima omogućava regulisanje odjave inostranih penzija, kao i njihov prenos na bračnog druga ili decu.

Oprema za ispraćaj pokojnika

Kovčezi, pokrov i nadgrobna obeležja čine najvažniju opremu za sahrane. Njen izbor ne zavisi samo od finansija, već i od vere i načina sahranjivanja. Te se za kremiranje biraju ekološki sanduci koji se prave od mekog drveta i bez ikakvih metalnih ukrasa.

Krstovi su namenjeni za Hrišćane. Dok za preminule islamske vere nadgrobno obeležje je u obliku piramide.

Kompletne pogrebne usluge preduzeća Drnda Internacional nude najraznovrsniju opremu. Pored standardnih pravougaonih, posebno se izdvajaju elegantni šestrostrani sanduci, kao i masivni modeli od najkvalitetnijeg drveta.

Izrada porodičnih suza i venaca čini još jednu od brojnih usluga kompanije Drnda Internacional. Raznovrsno, sveže cveće stručni tim ukombinovaće po vašoj želji. A ako je to potrebno, obaviće I isporuku na kućnu adresu ili direktno na mesto sahrane.

Kompletne pogrebne usluge podrazumevaju i međunarodni prevoz pokojnika

Smrt je nepredvidiva. Može se dogoditi u bilo kom trenutku i bilo gde, uključujući i stranu zemlju. Pa kompletne pogrebne usluge, po potrebi, obuhvataju i prevoz pokojnika za Srbiju.

Kako je u pitanju komplikovana procedura, transport nikako ne možete obaviti u sopstvenoj režiji. Razlog za to leži, pre svega, u činjenici da je za prevoz pokojnika iz inostranstva neophodna sprovodnica. Čak i ako uspete sami da prođete komplikovanu proceduru za njeno izdavanje, nameće se pitanje transporta. Posmrtni ostaci se prevoze isključivo u specijalno dizajniranim, klimatizovanim vozilima koji podležu strogim kontrolama.

Pogrebno preduzeće

Vozni park pogrebnog preduzeća Drnda Internacional čine najmodernija vozila koja zadovoljavaju svetske standarde. A višedecenijsko iskustvo garantuje da ćemo kompletne pogrebne usluge izvršiti brzo i efikasno. Vrhunski kvalitet prepoznali su brojni klijenti, koji su nam dali svoje poverenje u najtežim trenucima.

 

10 Trackbacks:

[…] pomoć pružiće vam kompanija Drnda Internacional. Našem stručnom osoblju možete prepustiti kompletne pogrebne usluge, a ako je potrebno i međunarodni prevoz […]

[…] pogrebne usluge pružiće vam kompanija Drnda Internacional. One obuhvataju ne samo organizovanju sahrana u našoj […]

[…] Muzika za sahrane je važni deo kompletne pogrebne usluge. […]

[…] smrt najboljeg prijatelja organizovanje pomena prepustite kompaniji Drnda Internacional. Naše kompletne pogrebne usluge uključuju i međunarodni prevoz pokojnika, kao i prevoz pokojnika za […]

[…] je zadesila porodična tragedija, kontaktirajte pogrebno preduzeće Drnda Internacional.  Naše pogrebne usluge, uključujući i prevoz pokojnika iz inostranstva, na raspolaganju su vam 24 časa dnevno, svih 7 […]

[…] preduzeće Drnda Internacional vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedelji. Kompletne pogrebne usluge obuhvataju ne samo široku ponudu pogrebne opreme i cveća, već i pomoć u administrativnom delu, […]

[…] opremu vrhunskog kvaliteta pronaći ćete u ponudi kompanije Drnda Internacional. U njene pogrebne usluge spada i prevoz pokojnika iz […]

[…] Muzika za sahrane je važni deo kompletne pogrebne usluge. […]

[…] sa svojim dugugodišnjeim iskustvom može vam pomoći u organizovanju pomena. Prepustite nama kompletne pogrebne usluge, kao i prevoz pokojnika iz inostranstva, ako je to […]

[…] vas je zadesio nemili događaj kompletne pogrebne usluge prepustite kompaniji Drnda Internacional. Naše stručno i saosećajno osoblje je vaš oslonac za […]

Comments are closed.