Ako već morate da birate, birajte najbolje.

pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik

+436767425897

AUSTRIJA

+491727167408

NEMAČKA

+41797379442

ŠVAJCARSKA

Kompletne pogrebne usluge

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

Kompletne pogrebne usluge

Kompletne pogrebne usluge obuhvataju svaki deo vezan za organizovanje sahrana.

Gubitak drage osobe je najteža stvar sa kojom se moramo suočiti jednom u životu. Gotovo je nemoguće opisati bol koju tada osećamo. Boli svest da više nikada nećemo videti milo lice. Nikada nećemo moći da podelimo najradosnije trenutke. Bole neizgovorene reči kojima bismo pokazili koliko nam znači. Zapravo, boli svaki deo našeg tela koji pokušava da shvati da nas je zadesila smrt roditelja ili bračnog partnera.

Iako shvatamo da je gubitak voljene osobe gubitak sa kojim se treba nositi, praznina koja nas ispunjava poručuje da više ništa neće biti isto. Čak i kada prođu godine, melodija omiljene pesme, dobro poznati miris ili citat probudiće uspomene. Sa tugom u srcu podsetiće nas na neka srećnija vremena kada smo bili na okupu.

Sećanje na preminulog pokazaćemo i na sam dan sahrane, poštujući njegove želje. Da biste na dostojanstven način odali poslednji pozdrav najbližem, pogrebno preduzeće Drnda Internacional vam objašnjava šta obuhvataju kompletne pogrebne usluge.

Kompletne pogrebne usluge omogućavaju naknadu troškova

Prvi korak u pripremi sahrane jeste pribavljanje dokumentacije.

Potvrdu o smrti izdaje mrtvozornik ili lekar ako je smrt nastupila u bolnici. Na osnovu nje može se odrediti mesto i dan pogreba.

Kompletne pogrebne usluge

S obzirom da je administrativni deo obiman, a more se obaviti u najkraćem roku, preporučljivo je da ovaj korak prepustite stručnjacima. Ujedno, ovlašćeno pogrebno preduzeće može vam pomoći da refundirate troškova sahrane.

Naime, prema Zakonu o penzijsko-invalidskom osiguranju, Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje propisuje odgovarajuće umanjenje. U tom slučaju neophodno je priložiti penzioni ček, izvod iz matične knjige umrlih, fotokopiju lične karte preminulog i podsnosioca i račun kompletne pogrebne usluge.

Pored refundacije troškova, Drnda Internacional svojim klijentima omogućava regulisanje odjave inostranih penzija, kao i njihov prenos na bračnog druga ili decu.

Oprema za ispraćaj pokojnika

Kovčezi, pokrov i nadgrobna obeležja čine najvažniju opremu za sahrane. Njen izbor ne zavisi samo od finansija, već i od vere i načina sahranjivanja. Te se za kremiranje biraju ekološki sanduci koji se prave od mekog drveta i bez ikakvih metalnih ukrasa.

Krstovi su namenjeni za Hrišćane. Dok za preminule islamske vere nadgrobno obeležje je u obliku piramide.

Kompletne pogrebne usluge preduzeća Drnda Internacional nude najraznovrsniju opremu. Pored standardnih pravougaonih, posebno se izdvajaju elegantni šestrostrani sanduci, kao i masivni modeli od najkvalitetnijeg drveta.

Izrada porodičnih suza i venaca čini još jednu od brojnih usluga kompanije Drnda Internacional. Raznovrsno, sveže cveće stručni tim ukombinovaće po vašoj želji. A ako je to potrebno, obaviće I isporuku na kućnu adresu ili direktno na mesto sahrane.

Kompletne pogrebne usluge podrazumevaju i međunarodni prevoz pokojnika

Smrt je nepredvidiva. Može se dogoditi u bilo kom trenutku i bilo gde, uključujući i stranu zemlju. Pa kompletne pogrebne usluge, po potrebi, obuhvataju i prevoz pokojnika za Srbiju.

Kako je u pitanju komplikovana procedura, transport nikako ne možete obaviti u sopstvenoj režiji. Razlog za to leži, pre svega, u činjenici da je za prevoz pokojnika iz inostranstva neophodna sprovodnica. Čak i ako uspete sami da prođete komplikovanu proceduru za njeno izdavanje, nameće se pitanje transporta. Posmrtni ostaci se prevoze isključivo u specijalno dizajniranim, klimatizovanim vozilima koji podležu strogim kontrolama.

Pogrebno preduzeće

Vozni park pogrebnog preduzeća Drnda Internacional čine najmodernija vozila koja zadovoljavaju svetske standarde. A višedecenijsko iskustvo garantuje da ćemo kompletne pogrebne usluge izvršiti brzo i efikasno. Vrhunski kvalitet prepoznali su brojni klijenti, koji su nam dali svoje poverenje u najtežim trenucima.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Popularni blogovi

prevoz pokojnika iz španije

Prevoz pokojnika iz Španije

Prevoz pokojnika iz Španije je složeni posao koji zahteva angažovanje profesionalaca. Na jugu Evrope, tačnije na Pirinejskom poluostrvu i na dva arhipelaga, Balearska ostrva u

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje imaju dugu tradiciju u pogrebnim običajima mnogih naroda. Pojavile su se u bronzanom dobu u vidu grubih krčaga. Da bi se vremenom

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije zahteva posebnu proceduru. Sicilija je najveće ostrvo u Sredozemnom moru sa površinom od 25.709 km², a od kopna je odvojeno Mesinskim