Suze za sahrane
Gubitak voljene osobe ostavlja neizrecivu prazninu u našem životu. Teško je nastaviti život nakon smrti drage osobe i potrebno je da prođe izvesno vreme kako biste prihvatili činjenicu da vaših najmilijih više nema, jer će uvek biti prisutni u vašem srcu. Najbolji način da ih ispratite na večno putovanje i da im iskažete poštovanje koje zaslužuju jesu suze za sahrane.

Pogrebno preduzeće Drnda Internacional uvek je tu da vam pomogne da prebrodite ovaj težak period i da vam pruži svu potrebnu podršku. Zbog toga imamo veliku ponudu cveća za sahrane kojima ćete uputiti poslednje pozdrave vašim najvoljenijima.

Suze za sahrane iskazuju vaše emocije na pravi način

Cveće je najbolji način da iskažete poštovanje prema dragoj osobi koja je nažalost, preminula.

Suze za sahrane

Suze za sahrane predstavljaju aranžmane koji govore o dubini vaših osećanja pa su zato pravi način da se oprostite od svojih najdražih. Najbolje je da budu jednostavni i svedeni kako bi svojim prirodnim i nežnim izgledom poslali pravu poruku i izrazili duboko saučešće.

Poželjno je da izaberete boju i vrstu cveća koju je preminula osoba volela. Nije potrebno da aranžmani budu nepotrebno upadljivi ali svakako treba da budu skladnog izgleda i lepo dekorisani.

Suze za sahrane obično imaju i poruku kojom se pokojniku upućuju poslednji pozdravi od njemu dragih osoba.

Verujemo da ovako važnu odluku ne želite da prepustite slučaju. Zato odaberite najbolje pogrebne usluge a Drnda Internacional učiniće sve da budete zadovoljni i da ispratite vaše najmilije na dostojanstven način, jer ništa manje od toga nisu zaslužili.

Suze za sahrane po vašoj želji

Osim prevoza pokojnika u 2019. godini, tu smo da vam pomognemo i pružimo niz dodatnih usluga. Jedna od njih je prodaja venaca i cveća po vašoj želji.

Bilo da vas interesuju gotovi venci, suze ili ikebane, tu smo da vam olakšamo i ponudimo veliki izbor aranžmana. Ukoliko želite nešto drugačije, možete nas pozvati i objasniti nam kakvo cveće želite a mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo vašu želju jer smo svesni važnosti zadatka koji se postavlja pred nas.

Postoji više vrsta cveća od kojih to može da se napravi, a ljudi često biraju kale i bele ruže. Koji god aranžman da izaberete, najbitnije je da vi budete zadovoljni. U slučaju da ne možete da dođete na sahranu, dostavićemo cveće uz oproštajnu poruku po vašim instrukcijama.

Drnda Internacional je uvek tu za vas

Svesni smo koliko je gubitak težak i znamo koliki bol i tuga prate smrt voljenih osoba. Zato želimo da vam se nađemo u ovim teškim trenucima jer kroz sve to ne morate da prolazite sami. Zato je jako bitno da odaberete pogrebno preduzeće koje će krajnje profesionalno pristupiti odgovornom zadatku koji mu je poveren.

Suze za sahrane

Naše pogrebno preduzeće Drnda International potpuno je posvećeno svom poslu a posebnu pažnju poklanja odnosu sa porodicom preminulog člana kako bi im na pravi način pružio svu neophodnu podršku i kvalitetne pogrebne usluge. Takođe vam pružamo usluge prevoza pokojnika iz inostranstva i prevoza pokojnika za Srbiju.

Kažu da voljene osobe zauvek žive u našim srcima. Suze za sahrane pomoći će vam da ih dostojanstveno ispratite na večni počinak.

4 Trackbacks:

[…] partnera, čekaju nas velike odluke vezane organizovanje sahrane. Počev od izbora grobnog mesta i suze za sahrane, preko opreme za pokojnika, pa do govora – svaki detalj je važan za dostojanstveni ispraćaj […]

[…] Sahrane u Meksiku odvijaju se u katoličkom duhu. Pre ukopa pale se sveće u svakom uglu kovčega i postavljaju venci i suze za sahrane. […]

[…] obzirom da se danas najčešće telo odmah nakon smrti odvozi u kapelu da prenoći, venci i suze za sahrane odnose se pravo na groblje. Oni se, pre početka opela, postavljaju oko sanduka, da bi se kasnije […]

[…] bića. Počev od pronalska grobnog mesta, preko nabavke opreme za pokojnika, pa do izbora venca i suze za sahrane – gotovo je nemoguće naći snage da svaki deo sahrane sami organizujete. Te je neophodno da u […]

Comments are closed.