prevoz pokojnika iz Beča
4.9/5 - (33 votes)
Prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju sa kompanijom Drnda Internacional proteći će bez ikakvih problema. Naša kompanija ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnog prevoza posmrtnih ostataka, osiguravajući da svaki korak bude pažljivo isplaniran i izveden. Naš stručni tim će se pobrinuti za kompletnu organizaciju, uključujući prikupljanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije, kao i koordinaciju sa nadležnim institucijama u Austriji i Srbiji.

Pozovite nas odmah

Dežurni telefon 00-24h

Telefon Austrija

+436767425897

Svesni smo da je ovo izuzetno težak period za porodicu, te nastojimo da pružimo maksimalnu podršku i saosećanje. Naša usluga obuhvata sve aspekte prevoza pokojnika iz Austrije iz njenog glavnog grada Beča, od preuzimanja pokojnika, pripreme za transport, do samog prevoza i isporuke u željenu destinaciju u Srbiji. Kompanija Drnda Internacional garantuje dostojanstven i profesionalan pristup u svakom segmentu ovog procesa.

Naš prioritet je da olakšamo porodici ovaj teški period, preuzimajući sve administrativne i logističke zadatke na sebe, kako bi porodica mogla da se fokusira na oproštaj sa voljenom osobom.

Kontaktirajte nas za više informacija i personalizovanu uslugu koja odgovara vašim potrebama.

Još su davne 1690. godine usled Velike seobe Srbi potražili novi život u Beču. Prelepa prestonica je brzo osvojila naš narod ukazujući gostroprimstvo i mnogim znamenitim Srbima. Njegovim ulicama su se šetali naši akademici, vladari, političari, ali i vojnici i studenti.

Ovaj trend doseljavanja nastavljen je tokom godina, pa je, danas, Beč treći po veličini  grad, u kome živi i radi preko 75.000 ljudi iz naše zemlje.

Prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju

Iako je ovaj grad mnogima pružio savršene uslove za život, nostalgija je uvek prisutna. Samim tim i želja da nakon smrti večni počinak pronađu u svom rodnom gradu. U tom slučaju porodica prilikom organizovanja sahrane mora da obezbedi i prevoz pokojnika za Srbiju.

Prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju sa kompanijom Drnda Internacional garantuje pouzdan i efikasan transport tela vaših najmilijih. Naša kompanija pruža uslugu prevoza pokojnika iz svih delova Beča, uključujući:

 • Innere Stadt
 • Leopoldstadt
 • Landstraße
 • Wieden
 • Margareten
 • Mariahilf
 • Neubau
 • Josefstadt
 • Alsergrund
 • Favoriten
 • Simmering
 • Meidling
 • Hietzing
 • Penzing
 • Rudolfsheim-Fünfhaus
 • Ottakring
 • Hernals
 • Währing
 • Döbling
 • Brigittenau
 • Floridsdorf
 • Donaustadt
 • Liesing

Naš tim posvećen je pružanju kompletne usluge, od prikupljanja neophodnih dozvola i dokumenata do koordinacije sa lokalnim vlastima i organizacije transporta. Svaka faza procesa je pažljivo isplanirana kako bi se osigurao siguran i dostojanstven prevoz posmrtnih ostataka.

Pored administrativnih zadataka, pružamo i emocionalnu podršku porodici tokom ovog teškog perioda. Naš stručni tim će se pobrinuti za sve detalje, omogućavajući vam da se posvetite oproštaju sa voljenom osobom.

Prevoz pokojnika iz Beča i organizovanje sahrane

Smrt člana porodice je veliki šok. Zapravo je gubitak voljene osobe, gubitak sa kojim se treba nositi. Međutim, u prvi trenucima prevelike tuge i bola gotovo je nemoguće shvatiti šta se desilo, a kamoli organizovati sahranu i prevoz pokojnika iz Beča.

Upravo zbog toga neophodno je angažovati pogrebnog preduzeća. Profesionalni tim će vam pomoći oko svakog detalja. Počev od adminstrativnog dela, preko pitanja koja je oprema za ispraćaj pokojnika potrebna, pa do izbora venaca i cveća.

Takođe, pogrebne usluge obuhvataju i preuzimanje umrlog iz stana ili bolnice i prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju.

Prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju

S obzirom da se mnoge porodice prvi put susreću sa ovako teškom situacijom, a običaji u Srbiji su brojni, stručno osoblje je tu da vam u svakom trenutku pruži podršku. Pa i u dogovoru sa vama da sprovede običaje koji slede kako bi preminuli bio dostojanstveno ispraćen.

Prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju sa kompanijom Drnda Internacional proteći će bez ikakvih problema. Naša kompanija ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnog transporta posmrtnih ostataka, osiguravajući da svaki korak bude pažljivo isplaniran i izveden. Naš stručni tim će se pobrinuti za kompletnu organizaciju, uključujući prikupljanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije, kao i koordinaciju sa nadležnim institucijama u Austriji i Srbiji.

Postupak prevoza pokojnika iz Beča obuhvata nekoliko ključnih koraka:

 1. Prikupljanje dokumentacije: Naš tim će vam pomoći u pribavljanju svih neophodnih dokumenata, uključujući umrlicu, potvrdu o uzroku smrti (Todesursachenbescheinigung Österreich), potvrdu o balsamovanju, dozvolu za transport, i prevod svih relevantnih dokumenata na srpski jezik.
 2. Priprema za transport: Nakon prikupljanja potrebne dokumentacije, organizujemo pripremu pokojnika za transport. To uključuje pripremu posmrtnih ostataka u skladu sa međunarodnim standardima.
 3. Koordinacija sa nadležnim institucijama: Kompanija Drnda Internacional će preuzeti kompletnu koordinaciju sa relevantnim austrijskim i srpskim institucijama kako bi osigurali nesmetan tok procesa. Ovo uključuje dobijanje potrebnih dozvola za prevoz preko granice posmrtnih ostataka.
 4. Transport: Naš tim će organizovati transport pokojnika iz Beča do željene destinacije u Srbiji.
 5. Dostava i završne procedure: Nakon dolaska u Srbiju, naš tim će se pobrinuti za isporuku posmrtnih ostataka na dogovorenu lokaciju. Takođe, pružamo podršku u vezi sa svim dodatnim administrativnim procedurama koje su potrebne po dolasku u Srbiju.

Svesni smo da je ovo izuzetno težak period za porodicu, te nastojimo da pružimo maksimalnu podršku i saosećanje. Naša usluga obuhvata sve aspekte prevoza, od preuzimanja pokojnika, pripreme za transport, do samog prevoza i isporuke u željenu destinaciju u Srbiji. Kompanija Drnda Internacional garantuje dostojanstven i profesionalan pristup u svakom segmentu ovog procesa.

Naš prioritet je da olakšamo porodici ovaj teški period, preuzimajući sve administrativne i logističke zadatke na sebe, kako bi porodica mogla da se fokusira na oproštaj sa voljenom osobom. Kontaktirajte nas za više informacija i personalizovanu uslugu koja odgovara vašim potrebama.

Pribavljanje dokumentacije

Međunarodni prevoz pokojnika obavlja se isključivo uz sprovodnicu. Ovaj dokument izdaje ambasada države u koju se umrla osoba prenosi.

Za izdavanje sprovodnice potreban je zahtev porodice, pasoš preminulog, potvrda o uzroku smrti, kao i potvrda sanitarne inspekcije o bezbednosti sanduka i mesto i datum sahrane.

Obimna papirologija zahteva vreme. Pa je ovo još jedan razlog zašto je bolje čitavu organizaciju prepustiti stručnjacima. Jer pogrebno preduzeća za samo jedan dan može da pribavi spovodnicu kako bi što pre obavio prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju.

Brz i siguran prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju

Prevoz pokojnika iz inostranstva podleže utvrđenim propisima. Odnosno, ako je obavljeno kremiranje, pepeo se transportuje u neprozirnoj, hermetički zatvorenoj urni, a potrebna je i potvrda o kremaciji.

prevoz pokojnika iz Beča Drnda

U suprotnom, prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju vrši se u kovčegu koji je obložen pocinkovanim limom. Dok je dno pokriveno posebnim slojem upijajuće materije. Ovaj kovčeg mora biti hermetički zatvoren da bi se potom stavio u standardni drveni koji je porodica izabrala.

Vozni park se sastoji od luksuznih vozila. Najčešće su u pitanju mercedes karavani i kombi verzije. U zavisnosti od potreba i kilometraže koju treba preći vrši se izbor odgovarajućeg prevoza.

Svako vozilo je specijalno opremljeno kako bi se nesmetano obavljao prevoz pokojnika, bez obzira na vremenske prilike i uslove na putevima.

Česta pitanja o prevozu pokojnika iz Beča

1. Koliko vremena je potrebno za organizaciju prevoza pokojnika iz Beča za Srbiju?

Organizacija prevoza pokojnika iz Beča za Srbiju obično traje između 3 do 7 radnih dana. Vreme potrebno za ovaj proces zavisi od pribavljanja svih neophodnih dokumenata i dozvola. Naš tim radi na tome da sve bude završeno što je brže moguće uz poštovanje svih zakonskih regulativa.

2. Koji su potrebni dokumenti za prevoz pokojnika iz Beča?

Za prevoz pokojnika iz Beča potrebni su sledeći dokumenti: umrlica, potvrda o uzroku smrti (Todesursachenbescheinigung Österreich), dozvola za transport i prevod svih relevantnih dokumenata na srpski jezik. Naše pogrebno preduzeće će vam pomoći u pribavljanju i obradi svih potrebnih dokumenata.

3. Da li kompanija Drnda Internacional pruža uslugu prevoza iz Beča do svih destinacija u Srbiji?

Da, kompanija Drnda Internacional pruža uslugu prevoza pokojnika iz Beča do svih destinacija u Srbiji ali i u drugim delovima Evrope. Naš tim je spreman da organizuje transport do bilo koje lokacije u Srbiji, osiguravajući pouzdan i dostojanstven transport posmrtnih ostataka.

4. Koliko košta prevoz pokojnika iz Beča za Srbiju?

Cena prevoza pokojnika iz Beča za Srbiju zavisi od nekoliko faktora, uključujući udaljenost, način transporta (kopneni ili vazdušni), i specifične zahteve porodice. Naš tim će vam pružiti detaljan i transparentan predračun na osnovu vaših potreba i okolnosti. Kontaktirajte nas za više informacija i personalizovanu ponudu.

Posetite nas i dogovorite prevoz pokojnika iz Beča

Kompanija Drnda Internacional ima dugogodišnje iskustvo u internacionalnom prevozu pokojnika. Naš stručni tim je dostupan tokom 24 časa, svih 365 dana u godini. Što garantuje transport pokojnika u najkraćem mogućem roku.

One Trackback:

[…] usluge prevoza pokojnika na području Srbije ali i internacionalno. Obezbeđujemo prevoz pokojnika iz Beča, prevoz pokojnika u Makedoniju kao i iz ostalih […]

Comments are closed.