Ako već morate da birate, birajte najbolje.

pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik pogrebno drnda srpski jezik

+436767425897

AUSTRIJA

+491727167408

NEMAČKA

+41797379442

ŠVAJCARSKA

Pogrebno preduzeće sa tradicijom

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

Pogrebno preduzeće sa tradicijom- Drnda

Pogrebno preduzeće sa tradicijom, Drnda Internacional pruža kompletne pogrebne usluge.

Svako od nas zna da je smrt sastavni deo života sa kojim se u jednom trenutku moramo susresti. Ma koliko svesni toga, saznanje da nas je draga osoba zauvek napustila donosi neopisivi bol. Čak i kada pokušavamo da shvatimo da je gubitak voljene osobe, gubitak sa kojim se treba nositi, zapravo, nikada nećemo biti spremni da se sa tim suočimo.

I dok početni šok na tragičnu vest zamenjuje pitanje: “kako se nositi sa tugom” predstoji nam nemili zadatak – priprema sahrane. Počev od izbora grobnog mesta, preko opreme za pokojnika, pa do venca ili suze za sahrane – svaki detalj je važan. Jer, vaš najvoljeniji zaslužuje dostojanstveni ispraćaj na večni počinak.

Međutim, u teškim trenucima nemoguće je pronaći snagu da sami organizujete pogreb. Tada vam u pomoć dolazi pogrebno preduzeće sa tradicijom, Drnda Internacional.

Pogrebno preduzeće sa tradicijom 1-Drnda

Pogrebno preduzeće sa tradicijom dugom više decenija

Nakon suočavanja sa velikim teškoćama i izdacima kada su samostalno morali da organizuju prevoz pokojnika za Srbiju iz Nemačke, rodila se želja da drugima pomognu u ovakvim situacijama. Tako je 1994. godine nastalo pogrebno preduzeće Drnda Internacional.

U početku, mala porodična kompanija posedovala je jedno prodajno mesto. Da bi vrlo brzo postala poznati brend sa razvijenom mrežom poslovanja širom Srbije.

Stručnost i iskustvo glavne su karakteristike kojima može da se pohvali ovo pogrebno preduzeće sa tradicijom. Upravo one pružaju garanciju da će čitava procedura pripreme sahrane biti obavljena na vreme i bez greške, poštujući sve religijske običaje i želje kako porodice, tako i preminulog.

Pored vrhunske profesionalnosti tim krasi izuzetna briga i saosećajnost koju su prepoznali brojni klijenti iz zemlje i inostranstva, te ne čudi što je Drnda Internacional proglašena za najbolje pogrebno preduzeće.

Pogrebno preduzeće sa tradicijom je sinonim za najbolje pogrebne usluge

Pogrebna oprema je ključni deo sahrane. Zato Drnda Internacional veliku pažnju posvećuje svom asortimanu. Pri čemu konstantno radi na njegovom obogaćivanju kako bi zadovoljili svetske standarde kvaliteta.

U ponudi dominiraju raznovrsni pravougaoni, trapezoidni i poluzatvoreni kovčezi. Svaki od njih odlikuje visoki sjaj i elegantni ukrasi. Pored kovčega tu su i pokrovi od najfinijeg tafta, brokata i satena u zlatnoj, beloj, braon, plavoj, šampanj i crvenoj boji. Zatim, krstovi i druga nadgrobna obeležja, kao i specifični predmeti za ispraćaj preminulog.

Pogrebno preduzeće sa tradicijom 2 - Drnda

Izrada porodičnih suza i venaca je još jedna usluga kojom se može pohvaliti ovo pogrebno preduzeće sa tradicijom. A po potrebi vrši se i isporuka cveća na mesto sahrane.

Pogrebno preduzeće i tradicija transportnih usluga

Transportne usluge do groblja su sastavni deo svakog pogrebnog preduzeća. Za razliku od njih Drnda Internacional pruža i specifičnu vrstu transporta, po kojoj je poznata širom Evrope. U pitanju je prevoz pokojnika iz inostranstva.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu upravo u ovoj oblasti, složena procedura prikupljanja potrebne dokumentacije, kao i sam prevoz obavlja se u najkraćem roku. Vozni park kompanije se sastoji iz najmodernijih vozila koja su specijalno opremljena za međunarodni prevoz pokojnika.

Pogrebno preduzeće Drnda Internacional je vaš verni oslonac u najtežim trenucima. Stojimo vam na raspolaganju 24 časa, svih 7 dana u nedelji.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Popularni blogovi

prevoz pokojnika iz španije

Prevoz pokojnika iz Španije

Prevoz pokojnika iz Španije je složeni posao koji zahteva angažovanje profesionalaca. Na jugu Evrope, tačnije na Pirinejskom poluostrvu i na dva arhipelaga, Balearska ostrva u

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje

Urne za kremiranje imaju dugu tradiciju u pogrebnim običajima mnogih naroda. Pojavile su se u bronzanom dobu u vidu grubih krčaga. Da bi se vremenom

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije

Prevoz pokojnika sa Sicilije zahteva posebnu proceduru. Sicilija je najveće ostrvo u Sredozemnom moru sa površinom od 25.709 km², a od kopna je odvojeno Mesinskim